Kétnapos orgiára béreltek lakást a gyanútlan házaspártól

Egy kanadai pár azt hitte, kis extra pénzt kereshetnek azzal, ha bérbe adják lakásukat az egyik népszerű szálláskereső weboldal segítségével. Nem így lett, otthonukból egy drogparty helyszíne vált.

Mark és Star King négy felnőttnek adta ki otthonát, akik azt mondták, hogy egy közeli esküvőn vettek részt. A társaság az Airbnb-n foglalta le szállását, ott tartózkodásuk alatt a pár családjához költözött.

Alig néhány órával azután, hogy a házaspár átadta otthonát, két napos buli kezdődött a lakásban. A szomszédok elmondása szerint az emberek party busszal érkeztek, és az egész lakást tönkretették.

Hétfőn a párt is értesítették a bérlők viselkedéséről, akik ezután azonnal hívták a rendőrséget, és a lakáshoz siettek. Otthonukba azonban nem engedték be őket, mert az Airbnb szabályzata szerint a bérlők legálisan tartózkodhatnak a lakásban. Végül a pár addig könyörgött, míg a mulatozók elhagyták a lakást.

A pokol azonban csak ezután következett. A randalírozók óriási kárt hagytak Kingék lakásában, ahol befestékezett párnákat, melltartót, marihuánás cigarettát, eldobott óvszert és fura foltokat is találtak – számol be a Mirror.

„Nem tudtam feldolgozni. Ez a mi otthonunk, ez a mi szentélyünk" – jegyezte meg a kétgyermekes apa, aki átverve érzi magát, mert megbízott a bérlőiben. A calgary-i rendőrség elmondása szerint a négyfős társaság nem bulit szervezett a lakásban, hanem egy kétnapos kábítószerrel is feldobott orgiát. A lakás bérlőinek ezért eljárással kell szembenéznie.

Az Airbnb üzemeltetőit is sokkolták a történtek, és felajánlották segítségüket a hatóságoknak. Az oldalról azonnal törölték a szállást lefoglaló férfit, és kártérítést is ajánlottak a szétrombolt lakás tulajdonosainak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.