Két óra - ennyi ideig bírták a vajúdást a férfiak

Dennis Storm és Valerio Zena a saját bőrükön akarták megtapasztalni, milyenek is lehetnek a szülési fájdalmak. Egyikük a kísérlet után megjegyezte, hogy ezek után egyáltalán nem biztos abban, hogy a majdani feleségét ki szeretné tenni ennek a „gyötrelemnek”.

A két holland tévés, Dennis Storm és Valerio Zena kínzásnak nevezte a szülési fájdalmakat, és a tapasztaltak után nem biztosak benne, hogy majdani nejüket is kitennék ennek a gyötrelemnek.

A két férfi hasukra erősített elektromos elektródák segítségével kóstolt bele az összehúzódások okozta fájdalomba- írja a Daily Mail.

Amikor elfoglalták az ágyukat, még igen kedélyesek voltak, nevetve kérdezték a segítségükre lévő ápolónőt, hogy szerinte üvölteni fognak-e a fájdalomtól, mire a nő igennel válaszolt. Láthatóan szkeptikusok voltak, azonban hamarosan rádöbbentek, hogy a hölgy bizony nem viccel.


Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Rövidesen jelentkeztek a fájdalmak, a férfiak pedig először jajgatni, majd üvölteni kezdtek. Két óra elteltével a hagyományos fájdalomcsillapító eszközökhöz folyamodtak: kipróbálták a légzéstechnikát, a nevetőgázt, sőt, a kiabálást is, ám semmi sem segített. 

Storm adta fel előbb a küzdelmet, de Zena sem bírta sokkal tovább. Nem ők az első férfiak, akik meg akarták tudni, milyen érzés is lehet vajúdó nőnek lenni. 2009-ben Dr. Andrew Rochford hasonló kísérletben vett részt, a tapasztaltak után pedig azt mondta, most már érti, miért szitkozódnak a nők szülés közben.

A holland tévés duónak egyébként nem ez volt az első hajmeresztő kísérlete: a "Proefkonijnen" nevű műsor, melyet vezetnek, saját elmondásuk szerint „ostoba kérdésekre egyszerű választ kereső”, extrém helyzetekre épülő műsor. 2011-ben egyik adásukban a kannibalizmussal foglalkoztak, és egymás húsából ettek élő adásban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.