Két nap alatt kétszer is lebukott az ittas sofőr

Kétszer bukott le két nap alatt egy ózdi férfi, aki ittasan vezette autóját. Miután elvették jogosítványát, a férfi másnap ismét volán mögé ült, és ismét lebukott. Ezúttal azonban már összetört egy másik autót is.

Kétszer bukott le két nap alatt egy ózdi férfi, aki ittasan vezette autóját, ezt jogosítványa, és pénztárcájának tartalma is bánja - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t. Egy 33 éves ózdi férfit két nap alatt kétszer értek ittas vezetésen a rendőrök, második alkalommal már balesetet is okozott - közölte Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Miután elvették jogosítványát, a férfi másnap ismét volán mögé ült, és ismét lebukott. Ezúttal azonban már összetört egy másik autót is.

A renitens sofőr ellen két rendbeli járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Arra is felkészülhet, hogy engedély nélküli vezetés és a balesettel kapcsolatosan közúti közlekedési szabályok megsértésének elkövetése miatt is felelőségre vonják, illetve több évre eltilthatják a vezetéstől - mondta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.