Két magyar csapatért rajonganak a britek

A Britain's Got Talent című tehetségkutató műsor zsűrijét és a közönséget is elvarázsolta az Attraction nevű magyar látványszínház, valamint a Freelusion Táncegyüttes fellépése.

Az Attraction bejutott a legjobb 45 közé, de egy másik magyar csapat is sikerrel szerepelt a középdöntőbe jutva a brit Britain's Got Talent nevű tehetségkutató showban - írja a Hvg.hu.

"Szerintem nagyon okos produkció volt, nagyon jó koreográfiával. Tíz évvel megelőzi a korát" – mondta Simon Cowell a Freelusion Táncegyüttes produkciója után. A 20 tagú csoportból négyen álltak színpadra a hétvégén, köztük a show koreográfusa, Papp Tímea, Anda László, Simon Viktor és Túri Lajos Péter.

"Annyira tehetségesek" – rajongott David Walliams is az előadást követően. A csapat továbbjutott a középdöntőbe, négy igent kapva a zsűritagoktól.

A csapat 2009-ben alakult, ők alkalmaztak elsőként a világon 3D térvetítéses videomapping technológiát interaktív tánccal kombinálva. Az elmúlt években számos rendezvényen léptek fel Magyarországon és külföldön egyaránt. A magyar közönség elsőként az RTL Klub Csillag Születik műsorában láthatta a show-t, igaz, akkor nem indulóként, hanem extra produkcióként.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.