Szerda: két bankot és egy ékszerboltot raboltak ki

Mindkét bankrablónak és a két ékszerrablónak sikerült egérutat nyernie. A rendőrség a nyomukba eredt.

Kiraboltak egy bankot szerdán a főváros XIII. kerületében a Béke úton; a feltehetően fegyveres elkövető elmenekült a helyszínről - közölte a rendőrség. Az egyelőre ismeretlen férfi bement a Béke úti pénzintézetbe, ahol a készpénz átadására kényszerítette a bankban tartózkodó alkalmazottakat. Miután a pénztáros teljesítette a követelést, a motoros ruhát és bukósisakot viselő elkövető a helyszínről gyalogosan elmenekült. A bűncselekmény során lövés vagy személyi sérülés nem történt.

Ugyancsak szerdán a XI. kerületben, a Fehérvári úton is kiraboltak egy bankot. A feltehetően fegyveres, 35-40 év körüli, körülbelül 190 centiméter magas, bajuszos férfinak szintén sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrség mindkét bűncselekményben megkezdte a nyomozást.

Délután két férfi kirabolt egy ékszerboltot Kecskemét belvárosában. Az egyik az ékszerüzlet bejáratát biztosította, a másik megütötte az eladót, majd ékszereket rakott a táskájába, azután mindketten távoztak. A rendőrség közölte: a sérülést szenvedett eladót a mentők kórházba szállították, a rablókat keresik.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.