Két baleset az M7-esen Budapest irányában

Két baleset is történt vasárnap délután az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán. Torlódás nem alakult ki, de a forgalom erős.

A 73-as kilométer közelében egy úgynevezett utoléréses karambolban négy autó ütközött. Arról, hogy hányan és milyen sérüléseket szenvedtek, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője egyelőre nem tudott tájékoztatást adni. R. Szabó Ágnes közlése szerint a baleset nem akadályozza a forgalmat.

A  84-es kilométerszelvényben egy szlovák rendszámú autó a belső sávban forgalmi okból várakozó három autót egymásnak tolt. Abban a kocsiban, amelynek a figyelmetlen sofőr nekiment, ketten könnyebben megsérültek - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányág sajtóreferense.

Bíró Gábor elmondása szerint a baleset a lepsényi pihenőhely közelében történt. A mintegy húsz percig tartó helyszínelés és a műszaki mentés idejére a járművek a külső sávban haladhattak. Az autópályán erős a forgalom. A későbbi esetleges torlódások elkerülése végett a rendőrség kéri, hogy aki teheti, halassza későbbre a hazatérést, illetve válassza a 7-es főutat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.