Két késsel végzett magával egy bedrogozott férfi

Borzalmas haláleset rázta meg egy békés megyei falu életet. Egy bedrogozott férfi egyszerre két késsel szíven szúrta magát.

A helyiek még mindig nem tudják elhinni, hogy a negyvenegy éves S. Tibor milyen iszonyú módon vetett véget az életének – írja a Blikk. A férfi felesége karácsonykor lett öngyilkos, mert boldogtalan magánélete volt. Tibor ezután kezdett el drogokat használni, és egyre mélyebbre csúszott.

A család egyik barátja szerint a férfi a gyermekével sem volt túl jó viszonyban. Tibornak pénzügyi gondjai is voltak, és szintetikus dizájnerdrogokkal élt. A helyiek tudtak róla, hogy kábítószerfüggő, de mivel senkivel nem állt jó viszonyban, nem tudtak segíteni neki.

„Köszönöm szépen a részvétel nyilvánításokat! Apukám tegnap este szíven szúrta magát és meghalt!" – írta közösségi oldalán a férfi árván maradt, külföldön élő lánya, aki máris eladásra kínálta házukat.

Az ügyben a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított. Vargáné Szombati Andrea sajtószóvivő szerint kizárható az idegenkezűség és a bűncselekmény gyanúja. A Blikk úgy tudja, a megyei kapitányság kábítószere-ellenes osztálya előtt nem ismeretlenek a dizájnerdrogokat terjesztő dílerek, de azt egyelőre nem tudni, hogy S. Tibor milyen szer befolyása alatt állt, amikor öngyilkos lett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.