Két fogba és egy orrcsontba került a gyulai tánc

Súlyos testi sértés miatt javasol vádemelést a rendőrség egy férfi ellen, aki az egyik gyulai sörözőben úgy megütött egy vendéget, hogy két foga letört és az orrcsontja is eltört.

A verekedést tavaly október 10-én este jelentették a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon. Egy gyulai szórakozóhelyen az egyik vendéget táncol közben egy számára ismeretlen férfi minden előzetes szóváltás nélkül többször arcon ütötte - írja a beol.hu.

Az illető a földre esett, a rendőrök megérkezését követően a mentők kórházba vitték. Az orvos megállapította, hogy a zúzódásokat, és 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett, emellett letört két foga.

A járőrök előállították a verekedő gyulai férfit, a 23 éves R. Attila pedig  elismerte, hogy megütötte a sértettet, mert az megpróbált kikezdeni a barátnőjével.

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az R. Attilával szemben folytatott nyomozást a napokban lezárta és a büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.