Két fiú utolsó perceiről került fel videó a netre

A sussexi rendőrség a fiatalok okulására feltöltött egy sokkoló videót a legnagyobb megosztó portálra. Ezen az látható, ahogy két fiatalember halálos közlekedési balesetet szenved. A felvétel valódi és a fiúk szüleinek beleegyezésével használják.

A végzetes kimenetelű baleset idén áprilisban történt Crowboroughban. Két fiú, a húsz éves Kyle Careford és barátja, a 21 éves Michael Owen vesztette életét néhány percnyi fékevesztett száguldásban.

Az autót Kyle vezette jogsi nélkül, bár az autó Michaelé volt. A fiúk, miután kábítószert fogyasztottak, száguldozni kezdtek az úton április 12-én, vasárnap hajnalban. A piros Renault Clio egy templom falának ütközött és ripityára tört, a fiatalok a balesetben meghaltak.

A videót Michael készítette, aki meg akarta örökíteni, ahogy 90 kilométeres óránkénti sebességgel száguldoznak a sussexi országúton.

A valamivel több mint kétperces, drámai felvételt a rendőrség azért tette közzé (nyilván bízva a sajtóvisszhangban is), hogy elrettentsék a fiatalokat az ilyen  veszélyes szórakozástól. A videót a fiúk szüleinek beleegyezésével használják a kampányban; ők is remélik, hogy hatásos lesz az elrettentés.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.