Két férfi is megszökött a házi őrizetből

Két házi őrizetből megszökött férfit keres a rendőrség. Modla Attila tápiógyörgyei lakásából tűnt el február 20-án, Gazsik Zsolt pedig február 25-én lépett le nyársapáti lakóhelyéről. Mindkét férfit fogolyszökés miatt körözik.

Modla Attila Forrás: Police.hu

Modla Attilát a nagykátai rendőrök keresik fogolyszökés miatt. Őt a Pesti Központi Kerületi Bíróság helyeztette házi őrizetbe 2015. szeptember 25–én. A 48 éves férfi tápiógyörgyei lakását idén február 20-án engedély nélkül elhagyta és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Gázsik Zsolt Forrás: Police.hu

A 38 éves Gázsik Zsolt házi őrizetét a Dabasi Járásbíróság 2015. augusztus 13-án rendelte el. A férfit nyomkövető eszközzel is ellátták, ám azt leszedte magáról és idén február 25-én ismeretlen helyre távozott nyársapáti lakóhelyéről.

A nagykőrösi és nagykátai rendőrkapitányságok kérik, hogy aki a képen látható férfiak tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.