Két borítékkal távozott a nyíregyházi támadó

Éjszaka tört rá egy idős nyíregyházi asszonyra támadója, s késsel meg is sebezte a kézfejét. Gyorsan elfogták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt folytat büntetőeljárást egy 45 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi hétfőn éjszaka bekopogtatott egy Nyíregyháza külterületén élő idős asszony házába, aki az idegennek ajtót nyitott. A férfi azonnal lekapcsolta a villanyt a lakásban, majd egy késsel megfenyegette a 64 éves sértettet, ha nem adja át neki a nyugdíját, akkor megöli.

Az idős asszony ijedtségében elővette a szobából a borítékját, amiben a megtakarított pénzét tartotta. A támadó kevesellte az összeget, majd tovább erőszakoskodott a sértettel, és egy késsel meg is sebezte a kézfejét, aki a fenyegetések hatására egy újabb borítékot adott át a férfinak. A gyanúsított csak ezután távozott a helyszínről.

A rendőrök a feltételezett tettest néhány órán belül egy nyíregyházi lakásban elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozóhatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.