Készpénzt, ékszereket és fegyvereket vittek el a lellei rablók

A betörők egy családi házat pakoltak ki, a rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket. A gyanúsítottaknak fegyvere is van, a rendőrség mindenkit óvatosságra int.

A közlés szerint péntek hajnalban két ismeretlen – 30-35 év körüli férfi – behatolt egy balatonlellei családi házba. Az ott lakó házaspárt bántalmazták, majd készpénzt, ékszereket és maroklőfegyvereket vittek magukkal. A két férfi a sértettek autójával, az LNM-959 rendszámú sötétzöld – szinte feketének látszó – háromajtós, Alfa 145 típusú személygépkocsival távozott.

A két elkövetőnek fegyvere van, ezért mindenkit fokozott óvatosságra int a rendőrség. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata korábban az MTI-vel közölte, hogy a bűncselekmény miatt országszerte fokozott ellenőrzést rendeltek el. Az ORFK délután arról tájékoztatott, hogy ez a fokozott készültség már nincs érvényben, de továbbra is keresik az elkövetőket.

A rendőrség kéri mindazokat, akiknek a személygépkocsi hollétéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információjuk van, hogy hívják a 06/82-502-700-as telefonszámot, vagy névtelenségüket megőrizve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06/80-555-111-es telefontanú-vonalon, továbbá a 107-es vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén is bejelentést tehetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.