Keresi a józsefvárosi rendőrség „Kendy"-t és „Georgia"-t

Augusztus 18-án, hajnali egy óra körül kiraboltak egy afgán állampolgárságú férfit egy VIII. kerületi szállodában. A rendőrség keresi az elkövetőket - írja a police.hu.
A rendelkezésre álló adatok szerint a banda – két férfi és két nő –paprika spray-vel lefújta a férfit, kicsavarták a kezéből pénze egy részét majd futva távoztak a Tavaszmező utca egyik szállodájából. A menekülőket a biztonsági kamera hátulról felvette.

A nők előzőleg szóba elegyedtek a sértettel, „Kendy" és „Georgia" néven mutatkoztak be neki.

Mindketten kb. 20 évesek, vállig érő egyenes hajuk van, és egyaránt hosszúkás az arcuk. Az egyik támadó kb. 165-170 cm magas, a másik kb. 170 cm.

„Kendy" normál testalkatú, a rabláskor sárga színű miniruhát, és magas sarkú szandált viselt, közepes méretű táskával. „Georgia"vékony testalkatú, az elkövetéskor miniruhát viselt, aminek színösszetétele nem ismert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki felismeri a videó felvételen látható személyeket, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs:8-16, p:8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.