Kerékpáron loptak volna 234 kiló dinnyét, lebuktak

Egy nap alatt kilenc személyt vettek szabálysértési őrizetbe párezer forintos lopások miatt.

Hét személyt ért terménylopáson egy nagycserkeszi gazda hétfőn délután. A tolvajok összesen 234 kiló (13.806 Ft értékű) dinnyét szedtek le, amit kerékpárjaikon akartak elvinni. Amikor lebuktak, egy közeli napraforgó-földre menekültek és elrejtőztek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai, polgárőrök és a mezőőr közösen kutatták át a területet. A növények között hasaló feltételezett tetteseket a rendőrök megbilincselték, kerékpárjaikat lefoglalták. A 19-37 éves tiszavasvári lakosokat a csütörtökön 10 órakor esedékes bíróság elé állításukig szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai hétfőn Tiszadobon értek tetten két helybeli férfit, akik kerékpárjukon egy-egy hatalmas farönköt toltak.

Az eljárás során kiderült, hogy az erdészet tulajdonában lévő fákat daraboltak össze engedély nélkül a közelben, és kezdték elszállítani. A lopással okozott kár összesen mintegy tízezer forint. A 49 éves férfit és 22 éves fiát a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette, és bíróság elé állítják őket.

Jármű önkényes elvétele miatt körözték azt a 36 éves férfit, akit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság bírósági elfogatóparancs alapján vett őrizetbe hétfőn.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.