Kényszerleszállást hajtott végre egy Airbus Budapesten

Sikeres kényszerleszállást hajtott végre az indiai Jet Airways légitársaság Airbus A330-200 típusú gépe 237 utassal a fedélzetén a Ferihegyi repülőtéren szombat délután.

Hardy Mihály, a Budapest Airport (BA) vállalati és közkapcsolati igazgatója elmondta: a Brüsszel-Mumbai járat nagy hatótávolságú gépének egyik hajtóműve hibásodott meg. A gép egy hajtóművel, gond nélkül szállt le. A gép közeledtének hírére Ferihegyen teljes riasztást rendeltek el.

Hardy Mihály emlékeztetett rá, hogy Budapesten ugyanennek a légitársaságnak egy Boeing 777-es gépe korábban már szintén kényszerleszállást hajtott végre, ugyancsak hajtóműprobléma miatt.

Sikeres kényszerleszállást hajtott végre az indiai Jet Airways légitársaság Airbusa 237 utassal a fedélzetén a Ferihegyi repülőtéren
Budapest, 2009. október 3. Tűzoltó és rendőrségi autók a betonon, miután sikeres kényszerleszállást hajtott végre az indiai Jet Airways légitársaság Airbus A330-200 típusú gépe 237 utassal a fedélzetén a Ferihegyi repülőtéren. A Brüsszel-Mumbay járat nagy hatótávolságú gépének egyik hajtóműve hibásodott meg. A gép egy hajtóművel, gond nélkül szállt le. MTI Fotó: Földi Imre
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.