Kényszerleszállást hajtott végre a magyar válogatott gépe

A Kanadában veretlenül tornagyőztes magyar U16-os jégkorong-válogatott egy nappal később érkezik haza, mivel az egyik utas rosszulléte miatt gépük kényszerleszállást hajtott végre – értesült a Blikk.

A Kamloops International Bantam Ice Hockey Tournament elnevezésű nemzetközi serdülőtornát veretlenül megnyerő hokisok ma este érkeztek volna Budapestre, de mivel gépük kénytelen volt megszakítani útját, a válogatott lekéste a londoni csatlakozást, ezért csak csütörtökön érkezik haza.

Fiatal hokisaink a kupa elnyerésén kívül egyéni elismerések hadát is magukkal hozhatják: Glen Williamson lett a legjobb edző, Almási Márk lett a pontkirály, s Almás emellett Horváth Mátyással bekerült a torna álomcsapatába.

A magyar ifjak hatalmas ismertségre tettek szert amiatt is, hogy múlt szerdán a kanadaiak elleni meccs előtt elromlott a lejátszó berendezés, ezért a kanadai himnuszt a játékosok a közönséggel együtt énekelték el, míg a magyar gárdából a 15 éves Horváth László kezében landolt a mikrofon, aki így egyedül énekelte el a Himnuszt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.