Kényszerleszállás a macskaimádó topmodell miatt

Kényszerleszállást hajtott végre Denverben két F–16-os vadászgép kíséretében az a Boeing 767-es repülőgép, amely Las Vegasból Frankfurtba tartott.

A cseh internetes portálok a The Denver Post beszámolójára hivatkozva adták hírül, hogy nem sokkal a felszállás után az egyik légiutas-kísérő észrevette: az egyesült államokbeli castingokon járt Zaneta Husicková cseh topmodell a kézitáskájában a fedélzetre macskáját csempészte fel, amelyet elvettek tőle, és egy rekeszbe zárták.

A felháborodott hölgy először a kapitánynál akart tiltakozni, miután ezt megakadályozták, az egyik stewardesst megütötte, és magából kikelve ordibálta, hogy kedvenc állata nélkül képtelen nyugodtan végigülni a tizenkét órás repülőutat. Ezért követelte a szerinte szenvedésnek kitett imádott négylábújának azonnali visszaadását.

Kérését nem teljesítették, emiatt a nő hisztériás rohamban tört ki, a csitításával próbálkozó utasokat is bántalmazta. Ekkor döntött a kapitány a kényszerleszállásról.

Landolás után a botrány okozóját a rendőrség őrizetbe vette. Rövidesen kiderült az is, hogy turistavízuma már lejárt, ezért is bíróság elé állítják. A repülő ötórás veszteglés után nélküle folytatta útját a német légikikötőbe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.