Dollármilliókat keres, mégis lakókocsiban él

Daniel Norris álma valóra vált, amikor aláírta kétmillió dolláros szerződését a Toronto Blue Jays baseballcsapatához. Ám a 21 éves játékos első útja mégsem egy luxusautó-szalonba vagy egy ingatlanügynökhöz vezetett. Norris azóta ugyanis egy lakókocsiban él, és ezzel nagyon meg van elégedve.
„Ahogy aláírtam a szerződést, tudtam, hogy szerzek egy Volkswagen lakókocsit. Ez volt az álmaim autója. Bár mikor ráakadtam, Bozontos – az autó – nem is volt eladó, de apám ismert egy fickót, aki ismert egy másik fickót, és így tovább” – mesélte el a boldog egymásra találás történetét a fiatal baseballjátékos.

Norrisnak, aki képes egyenletesen 150 kilométeres sebességgel dobni, szerződése van a Nike-val, a szurkolóinak a száma pedig nőttön nő. A sztársportoló mégsem kapatta el magát, úgy döntött, hogy a legjobb módja felkészülni a 162 meccsből álló idényre, ha egy 1978-as VW Westfaliában tengeti a mindennapokat. A Bozontos névre keresztelt járgány egy tízezer dolláros búvóhely a legnépszerűbb amerikai sport leendő sztárja számára, akinek a szezonban minden egyes megmozdulását milliók követik, méregetik és analizálják majd.

A kalandos életet élő Norris azért nem menekült el teljesen a világ elől. Twitterére rendszeresen posztolja a mindennapjairól készült képeket, amelyekre fel is figyelt egy Tennessee-i cég. A The Fouled Anchor kézzel készít ruhákat és egyéb kiegészítőket lumberszexuális – vagyis a kozmopolita favágóstílust – kedvelő férfiak számára. A cég idén a szakállas dobójátékost választotta márkaarcnak.

„Ez amolyan jin-jang dolog nekem. Nem fogok megváltozni csak azért, mert az emberek furcsának találják ezt. Ez az egyetlen módja annak, hogy nagyszerűen szerepeljek a bajnokságban és az indulástól boldogan és kiegyensúlyozottan lehessek önmagam. Lehet, hogy nem szokványos, de szükségem van a kalandra, hogy élvezzem az életem” – tette hozzá a milliomos kempingező.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.