Kellemetlen, hűvös időnk lesz a kedden

Bár tegnap többnyire nyugodt, napos időjárásban volt részünk, a kedd más lesz: erős szél és 16-17°C-os maximum hőmérséklet várható.
Kedden főként fátyolfelhők takarhatják a Napot, helyenként azonban gomolyfelhők is megjelenhetnek, de rövidebb napos időszakokra is számíthatunk, számottevő csapadék pedig sehol sem várható. Az északnyugati szél többfelé élénk, erős lesz. Nappal 14-18°C várható.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap már több napsütésre számíthatunk, csapadék pedig nem várható. A nyugatias szél még élénk, helyenként erős lehet. Hajnalban északon, északkeleten helyenként fagypont közelébe csökkenhet a hőmérséklet, nappal viszont 20-24°C közé melegszik a levegő.

Csütörtökön sok napsütésre van kilátás, ugyanakkor a délnyugati szél többfelé élénk, erős lesz. A hajnal enyhébb lesz, a legmagasabb hőmérséklet pedig 22 és 26°C között alakul.

Pénteken már több felhő lesz felettünk, délután pedig egy hidegfront hatására többfelé várható zápor, zivatar, és a szél is feltámad. A hétvégén hűvös, szeles időben lesz részünk, időnként kisebb eső, záporok is kialakulhatnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.