Kellemes őszi időnk lesz a héten

A hűvös reggel után ma délután országszerte egyre többfelé 20 fok közelébe melegszik a levegő, a hét hátralévő részében talajmenti fagyokra már nem kell számítani, esőre és záporra azonban igen.

Hétfőn hazánk nagy részén újra a napsütésé lesz a főszerep, több felhő eleinte északnyugaton, északon, a délután órák második felétől pedig inkább délnyugaton lehet, de eső sehol sem várható. Hajnalban legfeljebb már csak északkeleten fordulhat elő gyenge fagy, délutánra pedig egyre többfelé 20 fok közelébe melegszik a levegő - írja az Időkép.hu.

Holnap nyugaton, délnyugaton lehet valamivel több felhő az égen, ott estefelé kisebb eső, zápor is kialakulhat. Hajnalban már sehol sem várható fagy, nappal pedig 18-23 fok közé melegszik a levegő. 

Szerdára erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan eső, zápor is kialakulhat az ország területén. Enyhe lesz a hajnal, délutánra 14 és 20 fok közé melegszik a levegő.

A hét második felében gyakran lesz felhős ég, fázni azonban nem fogunk: a napos időszakokban délen, délkeleten pénteken akár 25 fokot is mérhetünk.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.