Kellemes, nyárias napok jönnek

A hét végéig napsütéses idő várható, 27-28°C körüli maximum hőmérsékletekkel. Szórványos csapadékra csak a déli és és nyugati tájakon élők számíthatnak.
Csütörtökön az ország északkeleti felén már több-kevesebb napsütésre is számíthatunk, zápor, zivatar még főként a délnyugati, nyugati tájakon alakulhat ki. A légmozgás sokfelé élénk, erős marad. Az enyhe hajnalt követően napközben 23-30°C-ig melegszik a levegő, nyugaton és délen lehet még gyengébb a felmelegedés.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap a Dunántúlon és délen ismét kialakulhatnak záporok, helyenként zivatarok. A légmozgás még főként az északkeleti és délnyugati megyékben élénk, erős marad. Enyhe lesz a hajnal, délután pedig 20°C és 28°C közötti értékekre van kilátás.

Szombaton a napos időszakokat ismét felhők zavarhatják, záporok, zivatarok helyenként továbbra is kialakulhatnak. A légmozgás délen, délnyugaton lehet élénk, a hőmérséklet 24-28°C körül alakul.

Vasárnap több napsütés és kevesebb csapadék valószínű. A szél veszít erejéből, gyenge légmozgásra, többfelé szélcsendre számíthatunk. 26-29°C-ig  emelkedik a hőmérséklet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.