Kéjgáztól lett rosszul Demi Moore

A 49 éves színésznőt helyi idő szerint hétfő éjjel szállították kórházba. A legújabb információk szerint kéjgáztól lett rosszul.

Demi Moore az utóbbi időben meglehetősen rossz bőrben van. Miután novemberben bejelentette, hat évig tartó házassága Ashton Kutcherrel véget ért, csontsoványra fogyott, egészségi állapota romlásnak indult.

A dolog odáig fajult, hogy helyi idő szerint hétfő éjjel Los Angeles-i otthonából kórházba szállították. Tegnap sorra arról írtak a külföldi bulvárlapok, hogy Moore-t drogproblémákkal és anorexiája miatt kezelik.

Ma reggel már arról cikkeznek a lapok, hogy a színésznő kéjgáztól lett rosszul. Néhány barátjával otthonában dinitrogén-oxidot lélegeztek be. Ezt az anyagot a sebészetben és a fogászatban anesztetikus és analgetikus hatása miatt használják. Euforizáló hatása miatt kéjgáznak, vagy nevetőgáznak is nevezik. 

Moore azonban nem reagált túl jól a szerre, rohamszerű tüneteket produkált, ez után kezdte elveszíteni a kapcsolatot a külvilággal, önkívületi állapotba került, kis híján elájult. Ekkor barátai hívták a mentőket.

A kéjgázon kívül az általa szedett gyógyszerek is hozzájáultak kórházba kerüléséhez. Névtelen források arról számoltak be a különböző lapoknak, hogy miután házassága tönkrement, a színésznő megváltozott. Nem foglalkozott már magával és az egészségével, nem aludt túl jól és nem is evett.

Egészségi állapota mellett karrierje is romokban hever. Ugyan korábban arról adtunk hírt, hogy a színésznő is feltűnik majd a Lovelace című filmben, tegnap azonban arról számolt be a Huffington Post, hogy Moore elesett a szereptől, más valaki alakítja majd Gloria Steinem karakterét.

2012-ben több filmben is feltűnik majd a színésznő.
Actress Demi Moore arrives as a guest for the Glamour Reel Moments event in Los Angeles, California October 25, 2010. The event showcases short films based on stories from "Glamour" magazine readers and features the directorial debut of actresses Jessica Biel, Eva Mendes and Rachel Weisz. REUTERS/Fred Prouser (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

Forrás: Daily Mail.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.