Katy Perry az Év Női Előadója

A Billboard zenei magazin szerkesztőségi igazgatója, Bill Werde azzal indokolta a döntést, hogy Perry "az ágazat egyik legizgalmasabb és legnagyobb hatású művésze".

Ugyan Katy Perry magánélete mostanában kissé zűrös, idén véget ért házassága Russell Brand brit színésszel, ám magánéleti válságát művészi munkájában vezette le. 

A válásról írt száma, a Part Of Me átütő siker lett, a videoklip felvételéről készült Katy Perry: Part Of Me című háromdimenziós film pedig a zenei szakembereket levette a lábáról.

A köztudatba az I Kissed a Girl című számával robbant be, majd lemeze, a One of the Boys hatalmas sikert aratott. A slágerlistákat meghódította 2010-es Teenage Dream című számával, több mint 100 héten át szerepelt a Billboard 200-as listáján. Harmadik lemezéből az Egyesült Államokban 2,5 millió példány kelt el.

"Katy Perry nem egészen 5 évvel ezelőtt tört be a zeneiparba, és már most többre vitte, mint néhány előadó egész életében" – nyilatkozta Bill Werde, a Billboard zenei magazin szerkesztőségi igazgatója.

Katy Perry
Singer Katy Perry poses at the 2010 MTV Video Music Awards in Los Angeles, California September 12, 2010. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES- Tags: ENTERTAINMENT) (MTV/ARRIVALS)

Katy Perry november 30-án veheti át a zenei elismerést a magazin New York-i díjátadó ceremóniáján. Korábban olyan előadók érdemelték ki a megtisztelő címet, mint Beyoncé, Fergie vagy Taylor Swift.

Az énekesnőnek nincs oka panaszra, a Forbes magazin idén júliusban tette közzé a legjobban kereső, 30 alatti hírességek listáját, melyen Perry az előkelő ötödik helyet foglalja el 45 millió dolláros idei keresetével.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.