Katonák sérültek meg egy M0-son felborult terepjáróban

Négy katona sérült  meg reggel, amikor az őket szállító terepjáró felborult az Annahegyi pihenő közelében.

Felborult egy terepjáró szombat reggel az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán Törökbálint közelében, a balesetben négy katona sérült meg - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Csámpai Attila elmondta, hogy az autóút 6-os kilométerénél, az Annahegyi pihenőnél történt balesetben a terepjáróban utazó négy katona közül egy súlyosan sérült, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba, három társa könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) kommunikációs osztálya az MTI megkeresésére közölte, a balesetben egy MG-270 típusú katonai terepjáró borult fel, amikor annak sofőrje egy ütközést akart elkerülni. A járműben utazó négy katonát az MH Egészségügyi Központba szállították, ahol a vizsgálatok megállapították, hogy egy katona 8 napon túl gyógyuló, három katona pedig könnyű sérüléseket szenvedett - tették hozzá.

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Csámpai Attila korábbi tájékoztatása alapján a beleset helyszínén még a délelőtti órákban is tartott a helyszínelés, amelyben a törökbálinti tűzoltók segédkeznek, a forgalom egy sávban halad. Az Útinform közlése szerint a környéken torlódnak a járművek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.