Hosszú Katinka miatt már az angol kommentátorok is összeugrottak

Nemzeti Sport akadt rá a felvételre, amelyen a BBC úszást közvetítő kommentátor trióján belül alakult ki parázs vita arról, hogy Shane Tusup mekkora szerepet játszik felesége eredményeiben.

Helen Skelton a BBC-n élő adásban megjegyezte, hogy Hosszú Katinka versenyein milyen gyakran mutatják a férjét. Erre kollégája, a korábbi olimpiai bajnok úszó, Rebecca Adlington kifakadt:

"Hihetetlen, hogy magára tetováltatja Hosszú világrekordját. Mintha az övé lenne. Nem kellene szólni neki, hogy ezt az időt nem ő úszta?" – háborgott Adlington.

A harmadik társuk, Mark Foster próbálta csillapítani az indulatokat: "Nagyon heves a kapcsolatuk. Korábban ő is úszott, sokat tud arról, mi a jó neki!" - fojtotta bele a szót Adlingtonba, aki ezután csak keresztbe tett karjával és grimaszaival jelezte, nem ért egyet azzal, hogy Tusup kapja a Hosszúnak járó dicsőséget.  

 

Korábban az amerikai sajtóban robbant ki egy hasonló vita, amikor az NBC riportere azt találta mondani Shane Tusupra, hogy neki köszönhetőek Hosszú eredményei, mert új úszót faragott belőle.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.