Katie Holmes nem kap semmit Tom Cruise vagyonából

Ötévnyi házasság után Katie Holmes egy centet sem kap Tom Cruise 250 millió dolláros vagyonából, a színésznek „csak” lánya oktatásához kell hozzájárulnia évi 400 ezer dollárral.

Kiszivárogtak a Cruise-Holmes válás bizonyos részletei. A TMZ értesülései szerint a bíróság döntése alapján a feleséget nem illeti meg semmi volt férje vagyonából. A színésznek hollywoodi mérce szerint igen szegényes, évente mindössze 400 ezer dolláros gyerektartást kel fizetnie, amíg Suri be nem tölti a 18-at. Ez az összeg 12 éve alatt mintegy 4,8 millió dollárra rúg majd.

Tom Cruise, Katie Holmes és lányuk, Suri
Actor Tom Cruise (R) waves to fans upon his arrival with his wife Katie Holmes (C) and their daughter Suri at Narita International Airport March 8, 2009. Tom and his family flew into Japan on Sunday to promote his movie "Valkyrie". REUTERS/Issei Kato (JAPAN ENTERTAINMENT)

Bár a lapok az évtized legkeményebb válási küzdelmét jósolgatták, Cruise és Holmes úgy döntött, nem alkudoznak tovább, mivel a válás így is éppen elég fájdalmasan érintette családjukat, inkább gyorsan pontot tesznek ügyük végére és gyorsan megállapodnak.

Ám a megállapodásnak része az is, hogy Suri nem járhat bentlakásos iskolába a középiskola végéig, így a színésznőnek nem kell aggódnia amiatt, hogy lányát valamely iskolaként működő Szcientológiai szervezet magába szippantja - legalább is addíg, amíg Suri felnőtt fejjel maga így nem dönt.

Ez a kitétel azért fontos, mert a válás hírének kirobbanása után szárnyra kapott a hír, miszerint a kapcsolat megromlásához hozzájárult az is, hogy Tom és Katie nem tudtak egyet érteni lányuk vallásos neveltetését illetően. Holmes azt akarta elérni, s úgy tűnik, sikerült is neki, hogy Surinak érettebb fejjel majd módjában álljon saját vallást választania mindenféle szülői kényszer nélkül.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.