Katie Holmes állítólag titokban férjhez ment Jamie Foxxhoz

Több pletykalap is úgy értesült, hogy Tom Cruise exneje és az Oscar-díjas afroamerikai színész Jamie Foxx a legnagyobb titokban összeházasodtak.

A feltevést arra alapozzák, hogy a bulvársajtó már korábban is cikkezett kettejük állítólagos románcáról, ami több mint három éve tarthat, s a színészek múlt hét csütörtökön, külön-külön helyszíneken ugyan, de karikagyűrűvel a jobb kezük gyűrűsujján jelentek meg a nyilvánosság előtt, New Yorkban.

Holmes már hónapok óta hordott egy bizonyos gyémántgyűrűt, amelyet a szemfüles bulvársajtó eljegyzési szimbólumnak kiáltott ki.

Pénteken Foxx ügynöke a TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy ügyfele kezén nem házassági gyűrű van, még csak nem is fogadalmi, és a színész nem adott gyűrűt Katie Holmesnak sem.

Bennfentes informátoraikra hivatkozva mégis több magazin (például az OK! és az InTouch Weekly) is állítja, komoly kapcsolat van a sztárok között, sőt, a US Weekly szerint a 37 éves színésznő már gyermeket is vár.

A spekulációk szerint a titkolózás egyetlen oka Holmes volt férje, Tom Cruise.

Cruise és Holmes hat évig voltak házasok, közös lányuk, a kilencéves Suri az édesanyjával él. A szülők válásában és a gyermekelhelyezés miatti csatározásban állítólag nagy szerepe volt annak, hogy Cruise a Szcientológiai egyház tagja és annak első számú reklámarca – írja a Daily Mail.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.