Kate Upton lett az Év modellje

A 21 éves amerikai Kate Upton kapta idén az év modellje címet New Yorkban. A díjátadás apropója hagyományosan az őszi divathét, mely ma kezdődik.

A díjat immár tízedik alkalommal ítélték oda annak a modellnek, akit a divatszakma aktuális példaképnek tekint. A bírák idén nem egy csontos kislányt, hanem egy igazi, formás nőt szerettek volna kitüntetni az Év modellje címmel a New Yorki Divathét előestéjén tartott Style Awards-on – írja E! News.

Kate Upton az őt híressé tevő címlap előtt pózol
Supermodel Kate Upton poses at the launch party of the Sports Illustrated's 2013 Swimsuit issue, which features her on the cover, in New York February 12, 2013. REUTERS/Carlo Allegri (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT SPORT)

Upton 2011-ben tűnt föl először a Sports Illustrated címlapján, karrierje azóta töretlenül ível felfelé. Sikerei közt tartják számon, hogy őt választották az idén 100 éves Vanity Fair októberi, születésnapi címlaplányának. A filmszakma is elkezdett érdeklődni iránta, mint kiderült, hamarosan a The Other Woman (A másik nő) című filmben láthatjuk majd Cameron Diaz (41) és Leslie Mann (41) oldalán.

 Az őszi divatheteken, melyek sorát New York nyitja és Párizs zárja, már a 2014-es tavaszi-nyári szezon kollekcióit mutatják be.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.