Kate összeomlott. Elmaradhat a királyi esküvő?

Vilmos menyasszonya egyes hírek szerint az összeomlás szélén áll, szerettei és a brit királyi ház betegre aggódja magát Kate egészségi állapota miatt.

Kattintson a képre, galéria nyílik!

Vilmos herceg csinos menyasszonya a hírek szerint szinte összeroppan az utóbbi hónapokban rá nehező nyomás alatt, s félő, hogy lebetegszik az esküvő napjára, ezért vészintézkedésként újabb kötelességnek kell eleget tennie: egészségesnek kell maradnia. Így gyümölcs- és zöldségkúrával próbál kilábalni a bajból.

Vilmos és Kate április 29-én a londoni Westminster apátságban mondják ki a boldogító igent, s mivel Middletonnak parancsba adták, hogy addig semmiképp sem betegedhet le, most gondosan ügyelnie kell rá, hogy mit eszik, mit iszik és mit csinál a nagy napig hátralevő szűk másfél hétben.

- Kate-en most akkora a nyomás, és annyira elfoglalt az esküvő körüli teendők miatt, hogy mind ő, mind pedig az őt körülvevők attól félnek, hogy szervezete sztájkba kezd a nagy nap előtt. Ezért most nagyon odafigyel az egészségére, rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszik, gyümölcsleveket iszik és mindennap próbál pihenni egy kicsit, hogy az immunrendszere és az energiaszintje is rendben legyen - nyilatkozta egy bennfentes.

(Forrás: hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.