Kate Middleton és Keith Richards a legjobban öltözött hírességek közt

Katalin cambridge-i hercegnő a szülés után is a legjobban öltözött hírességek között szerepel: a divatikonok listáját összeállító Vanity Fair magazin szerint legalábbis.

Katalin hercegnő 2008 óta immár negyedik alkalommal szerepel a Vanity Fair magazin legjobban öltözött hírességeket felsorakoztató listáján.

Az ifjú trónörökös hamar bemutatkozott a nyilvánosságnak: a hercegi pár a baba születése után alig 24 órával máris elhagyta a kórházat
Britain's Catherine, Duchess of Cambridge, holds her baby son outside the Lindo Wing of St Mary's Hospital before leaving with Prince William, in central London July 23, 2013. Kate gave birth to the couple's first child, who is third in line to the British throne, on Monday afternoon, ending weeks of feverish anticipation about the arrival of the royal baby. REUTERS/John Stillwell/POOL (BRITAIN - Tags: ROYALS ENTERTAINMENT HEALTH)

Az újdonsült anyuka mellett igen divatosnak ítélték a kínai first lady-t, Peng Li-jüant, Kerry Washington amerikai színésznőt, de Justin Timberlake-et, Beyoncé-t, valamint a Rolling Stones együttes tagját, Keith Richards-t is a világ legtrendibb emberei közt tartják számon - írja a Reuters hírügynökség.

A magazin a sportolókról sem feledkezett meg, a Miami Heat játékosát, LeBron James-t, New York Rangers jégkorongosát, Henrik Lundqvistot is megemlítik.

A hollywoodi mezőnyből Charlize Theron és Brooke Shields is a divatdiktátorok közé került, és az egykori Spice Girlből lett divattervező, Victoria Beckham, valamint Letícia, a spanyol trónörökös hitvese, és Madeleine svéd hercegnő neve is olvasható a Vanity Fairben, melynek teljes listáját ide kattintva megtekintheti.



Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.