Kárpótolja az étterem a vécéjükben megszégyenült férfit

Gordie Wallace egy romantikus vacsorát töltött együtt a barátnőjével a skóciai Aberdeen egyik hamburger éttermében, ám az este csúnya véget ért, mikor a férfi meglátogatta a mellékhelyiséget.

A 31 éves férfinak volt oka ünnepelni: új üzleti vállalkozása első hetén volt túl. A sikeres kezdetet egy romantikus estével szerette volna megünnepelni 21 éves barátnője társaságában, és minden flottul is ment a vacsora végéig, amikor is Gordie Wallace-t hívta a természet.

A férfi dolga végeztével kezet mosott és meg akarta szárítani, ám a kézszárító épp a csésze fölött volt és az erős légáramlat annak tartalmát a férfi nadrágjára és cipőjére fröcskölte.

Mikor a barátnője meglátta az eláztatott férfit, próbálta viccekkel elütni a dolgot, de hiába, Gordie olyan dühös volt, hogy hazaérve írt egy részletes panaszt az étterem Facebook-oldalára, ami több 20 ezren lájkoltak is.

„Megpróbáltam kitérni az áramlat elől, de már késő volt. A barátnőm hallotta kintről a vinnyogásomat. Annyira zavarban voltam, hogy azonnal leléptem" – idézi a kínos részleteket a Daily Mail.

A férfi utólag azt mondja, nagyon ideges volt, amikor a nyilvánossággal megosztotta a történetét, de az álmában nem gondolta volna, hogy ilyen támogató reakciókat kap. Sőt, ami még jobban meglepte, hogy az étterem sem hagyta szó nélkül a dolgot.

A cég szóvivője azt írta neki: „Szia, Goerdi. Tényleg nagyon sajnáljuk, ami az Union Square-i éttermünkben történt veled. Ez az első ilyen eset, mióta öt éve megnyitottunk. Szeretnénk küldeni neked egy pár edzőcipőt és minden hónapban egy adag zoknit egy éven át kárpótlásul."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.