Káromkodott a kisfiú, szappannal mosta ki száját a bébiszitter

A hatéves Alfie rosszul viselkedett, megpróbálta elrúgni egy idős ember botját és csúnyán beszélt volt bébiszitterével, aki úgy gondolta, ezért meg kell leckéztetni a fiút.
Alfie áprilisban a parkban játszott barátaival az angliai Washingtonban, amikor egy idős ember sétált el játszótér mellett. A kisfiú ekkor odarohant a férfihoz, megpróbálta kirúgni a kezéből a botját.

Rian Birtwell, a fiú egykori bébiszittere észrevette ezt, és rögtön odasietett, hogy leteremtse a a gyereket, aki azonban ahelyett, hogy elszégyellte volna magát, inkább nekiesett egykori bébiszitterének. Először „meleg srácnak” hívta, majd azt mondta neki, „baszódjon meg”.

Birtwell úgy gondolta, ez minden határon túlmegy, ezért a régi nevelési módszerekhez folyamodott: a közeli boltban vett egy szappant, majd kimosta vele a trágár kisfiú száját.

Miután Alfie édesanyja megtudta, mi történt, kihívta a rendőrséget, akik letartóztatták a volt bébiszittert.

„Elismerem, hogy amit tettem, nem volt helyénvaló, de nem akartam bántani Alfiet. Nagyon rosszul viselkedett és olyan szavakat használt, amiket egy hatévesnek nem szabad, ezért úgy gondoltam, meg kell leckéztetni” – mondta a csütörtöki bírósági tárgyaláson Birtwell.

A fiatal férfi azt is elmondta, amikor ő volt gyerek, ő is káromkodott édesanyja előtt, aki ezért kimosta a száját. „Nem ártott nekem és megtanultam a leckét is. Nincs semmi rossz a régi vágású nevelési módszerekben.”

Alfie anyja szerint „a gyerekek csinálnak ilyen dolgokat”, és nem Birtwell dolga, hogy megfegyelmezze a fiút.

A bíróság a 23 éves Birtwellt 12 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte és összesen 100 font megfizetésére kötelezte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.