Kardashian máris szabadul férjétől

Néhány hónappal ezelőtt még álomesküvőjük részleteiről cikkezett a sajtó, de máris válásra adta a fejét a sztár-pár.

A pletykák igaznak bizonyulnak, Kim Kardashian, amerikai valóságshow sztár és Kris Humphries házassága három hónapot sem bírt ki: 72 nappal az után, hogy nagy csinnadrattával összeházasodtak, Kim már be is adta a válókeresetet – írja a pink.hu.

Kim Kardashian mindenből pénzt csinál. Esküvői albumának kizárólagos közlési jogát eladta a People magazinnak.
Kim Kardashian mindenből pénzt csinál. Esküvői albumának kiárólagos közlési jogát eladta a People magazinnak.

A bulvármédia egy ideje gyanította már, hogy a pár házasélete talán nem is olyan felhőtlen, hisz mind gyakrabban kapták lencsevégre őket, amit külön utakon járnak, és az eljegyzési gyűrűiket sem hordták egy ideje.

Kim egy, az E! News-nak adott interjúban igazolta a hírt:

Alapos megfontolás után úgy döntöttem, véget vetek a házasságomnak. Remélem, mindenki megérti, hogy nem volt könnyű döntés. Reméltem, hogy örökké kitartunk egymás mellett, viszont néha a dolgok nem úgy alakultak, ahogy terveztük. Barátok maradunk és a legjobbat kívánjuk egymásnak.

Kardashian a celeb párok bevált taktikájához folyamodva a megszokott kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozik, a rossz nyelvek szerint viszont a kifelé mutatott idilli szerelemmel szemben a házasság kizárólag a médiafelhajtás miatt kötetett meg.  A válópert a sztárügyvéd, Laura Wassel intézi.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.