Kap még egy esélyt exfeleségétől Schwarzenegger?

Együtt karácsonyozott Arnold Schwarzenegger és volt felesége, Maria Shriver. Kalifornia állam volt kormányzója és exneje nem először ásták el ideiglenesen a csatabárdot.

Shriver huszonöt év házasság után 2011 júliusában adta be a válókeresetet, miután a színész bevallotta, hogy ő az apja a házvezetőnőjük tizenegy éves gyermekének. Annak ellenére, hogy a Terminátor nyilvánosan is a bocsánatáért esdekelt, az asszony hajthatatlan volt.

Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger
California Governor Arnold Schwarzenegger holds hands with his wife Maria Shriver (L) as he walks to address the media after voting in the midterm elections at the Crestwood Hills Recreation Center in Los Angeles, California in this November 7, 2006 file photo. Former California Governor Arnold Schwarzenegger has acknowledged that he fathered a child more than ten years ago with a member of his household staff, the Los Angeles Times reported on May 17, 2011. REUTERS/Danny Moloshok/Files (UNITED STATES - Tags: POLITICS ELECTIONS ENTERTAINMENT)

Ennek ellenére két gyermekük miatt a szentestét együtt töltötték az exek. A családhoz közeli forrás a People magazinnak azt mondta, a vacsora előtt a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapat szezonnyitó meccsére is együtt mentek.

Nem ez az első alkalom, hogy az egykori házastársak együtt mutatkoznak. Shriver részt vett a színész 64. születésnapi ünnepségén is.
Mára már arról cikkeznek az újságok, hogy az újságírónő azt fontolgatja, hogy ad egy második esélyt egykori urának.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.