Kamerák előtt késelték meg a tévést

Az izraeli tévé egyik munkatársa egy védőmellényt mutatott be egy tévéműsorban. Nem úgy sült el a dolog, ahogy tervezték. 

Eitam Lahover, az izraeli egyes csatorna munkatársát arra kérték, hogy vegyen fel egy elméletileg szúrásálló dzsekit, majd a kamerák előtt többször beledöftek egy kést. A penge azonban áthatolt a mellényen, és a tévés kisebb vágást szenvedett el a hátán, amelyet össze kellett varrni – számolt be a BBC

A ruhadarabot eredetileg az izraeli hadsereg katonáinak szánták, reagálva a nemrégiben kialakult palesztin késelési hullámra.

Yaniv Montakyo, a mellényeket gyártó cég ügyvezetője azt nyilatkozta az izraeli kettes csatornának, hogy egy olyan ponton szúrta meg, ahol nem volt védőanyag. Korábban már készítettek egy próbafelvételt, és akkor nem volt gond, a riporternek nem esett semmi baja – tette hozzá.

Linda Bar, az izraeli állami műsorszolgáltató szóvivője elmondta, hogy a történtek ellenére szerdán adásba került a felvétel. Lahover a Twitteren írta meg, hogy kiengedték a kórházból, miután összevarrták a sebét. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.