Kalózhajót fogtak a német autópályán

A német rendőrök azt hitték, csak a szemük káprázik, amikor meglátták az autópályán feléjük vitorlázó, brit felségjelzéssel ellátott kalózhajót. A kombiból átalakított járművel megállították, és a biztonság kedvéért megszondáztatták a legénységet.

A München felé haladó, faborítású, árboccal, vitorlákkal és az elmaradhatatlan halálfejes zászlóval ellátott, brit felségjelzésű járművet a rendőrök azonnal megállították, a „legénységet” pedig a biztonság kedvéért igazoltatták és meg is szondáztatták.

Miután kiderült, hogy a fedélzeten utazó négy férfi nem részeges brit kalóz, csupán egy ikonikus járműveket felvonultató versenyre igyekvő jámbor társaság, az átalakított kombi autón pedig minden módosítás szabályosan történt, a rendőrök jó szelet kívántak, és útjára bocsátották a Karib-tenger kalózai című filmből ismert Black Pearl (Fekete Gyöngy) nevű hajó mását.

Forrás: webbulvar.hu

Jack Sparrow kapitánya mása egy cirkuszi artistával a hírességek sétányán
Hollywood Boulevard street performer 'Captain Jack Sparrow' (L) interacts with a Cirque du Soleil performer prior to Cirque du Soleil creator Guy Laliberte's Hollywood Walk of Fame star unveiling in Hollywood, California November 22, 2010. REUTERS/Fred Prouser (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.