Kalapáccsal verte anyját egy lány Szombathelyen

Meghökkentő bűncselekmény történt kedd délután Szombathelyen. Egy lány saját anyja fejét verte véresre kalapáccsal. Az asszony ismert helyi orvos.

A Nyugat.hu információi szerint a belváros irányába tartó Opel azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egyszer csak kacsázni kezdett az úton, majd megállt, és egy vérző fejű nő támolygott elő belőle.

Az asszony után egy fiatalabb nő is kiszállt a kocsiból, kezében egy nagy kalapáccsal. Úgy tudni, egy járókelő sietett a vérző fejű áldozat segítségére, ő hívott mentőt is hozzá.

Nem sokkal később kiderült, hogy a kalapácsos támadó a sérült lánya, aki egy darabig még zavartan viselkedett, ám a kiérkező rendőröknek már nyugodtan tudott válaszolni. A helyi rendőrség csak annyit erősített meg a lapnak, hogy családi veszekedés történt.

A sérült nő, akinek arcára többször is lesújtott a kalapács, Szombathelyen ismert orvos. Az őrjöngő nőnek - ha büntethető - nemcsak súlyos testi sértésért, de a közlekedés biztonságának veszélyeztetése miatt is felelnie kell. Elmeállapotát kivizsgálják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.