Justin Bieber tart tisztán egy svéd konditermet

Az énekes nem személyesen gondoskodik a sportkomplexum rendjéről, hanem művészetével járul hozzá.

"Minden egyes alkalommal, amikor rendetlenséget hagysz magad után, egy újabb Justin Bieber számot adunk hozzá a lejátszott dalok listájához" - meséli a The Local svéd kiadásának az ötletgazda.

A figyelmeztetést Stefan Ekeroth, a Karlstad Atletklubb konditerem vezetője tette ki, aki bevallása szerint azért kényszerült a drasztikus lépésre, mert a teremben egyre nagyobb lett a rendetlenség és a kosz. 

"Észrevettem, hogy az emberek nem veszik a fáradságot, hogy összepakoljanak maguk után és az "Anyád nem dolgozik itt!" feliratok sem használtak" - meséli az elszánt ügyvezető. Miután megelégelte az öltözők takarítását és hogy neki kellett a súlyzókat visszapakolni az állványokra, kitette a bieberes feliratot a falra. 

És a dolog működött. 

"Senki sem akar Justin Biebert hallgatni, miközben 200 kilót emel meg" - mondja nevetve. "Nem kifejezetten az a megfelelő hangulat. Olyankor az embernek kemény rock kell, mondjuk Metallica. 

Amióta kitette a feliratot tíz Justin Bieber dalt kellett hozzáadnia a 700 zeneszámból álló, véletlenszerű lejátszási listájához.

"Amikor a Bieber számok következnek, az emberek elkezdenek kiabálni, hogy Ó, Istenem, tegyél be valami mást!, de azt hiszem, megtanulták a leckét."

Ekeroth hozzáteszi, hogy neki személy szerint semmi baja Bieberrel és tudja, hogy meg van a kockázata, hogy az edzőterem közönsége megkedveli a számait. 

"Kész vagyok újabb közutálatnak örvendő zenéket lejátszani, ha továbbra sem takarítanak fel maguk után. Fontolgatom, hogy kiteszek egy kérdőívet arról, milyen zenéket szeretnek és milyeneket nem és csak azokból választok, amiket ki nem állhatnak."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.