Egy szám után kisétált koncertjéről Justin Bieber

Mindössze egyetlen számot énekelt el a kanadai énekes, amikor összetűzésbe keveredett az első sorban álló rajongólányokkal, akik egy kis vizet locsoltak a színpadra. 

Az énekes később Instagramján kért bocsánatot bevallva, hogy "nem mindig kezeli úgy a dolgokat, ahogy kéne". Bieber azt mondta, nehéz hete volt, keveset aludt és szerinte "az első sorban állók nem figyeltek rá" - számolt be a The Local norvég kiadása.

Az esetről készült videón látszik, hogy egy üveg ásványvizet ad az egyik elöl álló lánynak, aki véletlenül a színpadra önti egy részét. Az énekes a kapucnis felsőjét használja, hogy feltörölje a vizet. A közelben álló rajongók erre követelni kezdik a ruhadarabot, sőt meg is próbálták kihúzni a lába alól. 

Ekkor sokallt be a sztár, közölte, hogy nem csinálja tovább majd kiviharzott. A közönség egy ideig poénnak vélte a dolgot és a Baby című számát énekelték, hogy visszacsalogassák, hamarosan azonban kiderült, hogy Bieber nem viccelt. Amikor kiderült, hogy vége a koncertnek sok rajongó zokogni kezdett, mások pedig dühöngtek. A tizenhat éves Heidi például több ezer koronát költött a repülőútra, hogy Oslóba utazzon, miután jegyeket nyert a rendezvényre. "Ez tök szívás!"- kommentálta a lány, aki a barátai szerint nagyon mérges volt.

A hat számból álló koncertet szervező TV2 kommunikációs menedzsere, Jan-Petter Dahl szerint még túl korai arról nyilatkozni, hogy át tudják-e ütemezni a rendezvényt.

Az osloi koncert Bieber európai turnéjának része, amelyen új albumát, a Purpose-t - három év óta az elsőt - reklámozza. Az énekesnek nyilvánvalóan zűrös hete van. Spanyolországban egy interjúról távozott, valószínűleg mert zavarták a nyelvi korlátok.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.