Jön a vénasszonyok nyara: akár 25°C is lehet

Péntektől a napsütésé lesz a főszerep, kellemesen meleg, szép őszies időre van kilátás.

Szerdára erősen megnövekszik a felhőzet, és északkelet, kelet kivételével több helyen várható eső, záporeső. Hajnalban többnyire 5-11, a kevésbé felhős északkeleti tájakon 1-4°C valószínű, délutánra pedig 13 és 19°C közé melegszik a levegő. Hajnalban főként északkeleten, keleten pára- és ködfoltok megjelenhetnek.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap kezdetben marad az erősen felhős idő, majd napközben dél felől felszakadozik a felhőzet. Főként északon, északkeleten alakulhat ki eső, zápor. A Dunántúlon megélénkülhet a déli-délkeleti szél. Enyhe lesz a hajnal, délután pedig 16-21°C közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken hazánk nagy részén ismét több lesz a napsütés, több felhő nyugaton várható, ott eső, zápor is kialakulhat. Megélénkül a délkeleti szél, délután 19-25°C-ot mérhetünk.

Szombaton kellemes hőmérsékletű, hazánk nagy részén napos időben lesz részünk, csupán eleinte nyugaton alakulhat ki eső, zápor. Időnként megélénkülhet a déli, délkeleti szél. Az enyhe hajnalt követően délutánra 20 és 26°C közé melegedhet a levegő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.