Jön a Kerekes Band új lemeze

Július 1-jén jelenik meg a banda legújabb lemeze, a Folklore Man. A zenekar ismét hozza a szokásos, csak rájuk jellemző ethno funk őrületet: furulyával, kobozzal és brácsával játszott modern könnyűzenére számíthatnak a rajongók.

A lemez vendégelőadói között található Fábián Juli, akivel egy igazi nyári sláger született meg, a Waiting for the Sunshine; Farkas Bertalan kilövés előtt elmondott beszéde hallható a Cpt. Space Wolf, aminek a kilövését a zenekar az első magyar űrutazás 33. születésnapjára időzítette; Mike Finnigan, aki többek között Jimi Hendrix, Santana és Joe Cocker Hammond orgonistájaként vált ismerté a nagyvilágban és Paul Schields, aki egy oklahomai farmer, és a Betyar Hero című dalban mond el egy betyártörténetet angolul.

Kerekes Band
Kerekes Band

Fehér Zsombor koffernyi effekttel megtámogatott furulyakészlete mellett egyszemélyes showműsorával teszi fel a betyárkalapot az élményre, miközben úgy fújja, akár egy bronxi funkpartira beszabadult megvadult őscsángó.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Námor Csaba pedig most is úgy nyomja kobzát, hogy minden akkordja felér egy pörgőrúgással.

Csarnó Ákos brácsajátéka mindenkit magával ragad, miközben higanypumpaként kezdi mozgatni a hallgató lelkét.

Kónya Csaba basszusa és Fehér Viktor dobjátéka pedig egyértelműen a folk-biznisz legkeményebben dolgozó ritmusszekcióját adja.

A banda negyedik albuma július 1-jén jelenik majd meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.