Jól kereshetne domborulataival az énekesnő

Az egykor filigrán Disney-üdvöske, Christina Aguilera szülése után jó pár kilót magára szedett, s mivel új vonalait nem rejtegeti, sok kritikát kapott az utóbbi időkben, pedig van, aki fizetne is értük.

Az énekesnő hangoztatja, hogy ő igenis meg van elégedve vonalaival, nem gondolja, hogy fogynia kellene, ennek ellenére még nem mondott igent egy 3 millió dolláros ajánlatra, mellyel éppen domború vonalai okán keresték meg.

Christina Aguilera
Christina Aguilera performs during the "Michael Forever" tribute concert, which honours late pop icon Michael Jackson, at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales October 8, 2011. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT)

Aguilera lehetne a reklámarca (és teste) egy frissen induló, túlsúlyosak számára készülő partnerkereső portálnak. A vállalkozás ötlete Whitney Thompson (25) modell agyából pattant ki, aki 2008-ban az első Plus-size modellként szerepelt az „America’s Next Topmodel“ című valóságshow-ban.

„Követtem Ms. Aguilera karrierjét, és úgy érzem, tökéletes választás a márka új arcának” – magyarázta Thompson a TMZ-nek.

Korábban Adele-t is megkeresték ezzel az ajánlattal, de kategorikusan visszautasította, Aguilera pedig még nem mondott semmi biztosat.

„És akkor mi van, ha nagy a hátsód? A férfiak szeretik a párnákat. Mindegy, hogy érzéki, gömbölyű, atletikus vagy éppen nagy, fogadd el a tested, mert a férfiak ezen az oldalon csak rád várnak” – írja a modell honlapján, így nem csoda, hogy épp Christina Aguilerára gondolt, aki egy korábbi interjújában már kifejtette: ha sovány volt, ha kövérebb, mindkettőért kapott kritikákat bőven, de ezek ellenére büszke a testére.

Csak az nem világos még, hogy hajlandó-e akár pénzzé is tenni vonalait.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.