Johnny Depp alakítja Donald Trumpot

A republikánus párti elnökjelölt múltjának egyik elfeledett szegletét parodizálja egy minden szempontból megdöbbentő film, aThe Art of the Deal. 

Donald Trump legutóbb New Hampshire-ben aratott győzelmet az amerikai elnökjelöltségért folyó küzdelemben.

A korábban üzletemberként tevékenykedő Trump képességeinek listája végtelen. 1987-ben kiadott egy önéletrajzi elemekkel elegy üzleti tanácsadókönyvet The Art of the Deal címmel. A mű 51 héten keresztül vezette a New York Times bestseller-listáját.  Jeremy Konner rendezésében és Joe Randazzo forgatókönyve alapján forgattak egy ötvenperces paródiát, amely nyomokban a fenti művön alapul - számolt be a Variety.

A könyvvel azonos című filmben látható lesz többek közt Ron Howard rendező is. A főszerepet, vagyis magát Donald Trumpot Johnny Depp alakítja. Mellette feltűnik még Patton Oswalt Merv Griffinként, Jack McBrayer Der Scuttnak, vagyis Trump építészének szerepében. Alfred Molina mint Jerry Schrager, Henry Winkler mint New York polgármestere, Ed Koch, Michaela Watkins mint Ivana Trump és a nyolcvanas évek egyik ikonikus karaktere, ALF.

A The Art of the Deal című betétdalt Kenny Loggins énekli.  

A kitalált háttértörténet szerint 1988-ban Trump írt, rendezett és játszott egy tévéfilmben, amely a sikerkönyvén alapult és az The Art of the Deal címet kapta. Adásba azonban soha sem került, a legenda szerint ugyanis egy hétfő éjszakai labdarúgómeccs miatt elhalasztották, ami miatt a dühös Trump nem volt hajlandó bemutatni a filmet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.