Jogászhallgató ölhetett a Négylépcsősben

A Délmagyar úgy tudja, végzős jogászhallgató lehet az a 24 éves fiatalember, aki ma hajnalban halálra késelt egy embert egy szegedi kocsmában.

Előjel nélkül szúrt a fiatal férfi
Előjel nélkül szúrt a fiatal férfi
Police.hu

A késelés kedd hajnalban, nem sokkal három óra előtt történt a Londoni körút egyik vendéglátóhelyén, a Négylépcsős Sörözőben. Az áldozat egy 36 éves férfi, akit a pultos elmondása alapján dulakodás vagy előzetes szóváltás nélkül szúrt meg az emberöléssel gyanúsított 24 éves elkövető.

A lap úgy tudja, a fiatal férfi, akit a rendőrök két órán belül elfogtak a lakhelyén, nem szegedi. Albérletben lakik és végzős jogászhallgató.

A 24 éves férfi ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indul büntetőeljárás – írja honlapján a rendőrség. A gyanúsított a kihallgatása során részben beismerő vallomást tett. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását - tudatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. 

A Délmagyar értesülései szerint az emberöléshez használt kést a rendőrök egy kukában találták meg.

A rektor közölte, a hallgatóval szemben elrendelte a fegyelmi vizsgálat megindítását, hozzátéve: az intézménynek más lépésre nincs lehetősége. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.