Jim Carrey őrült vallomása

A közel 50 éves humorista szokatlan módon hívta fel magára a figyelmet. Honlapjára egy 2 perces videót töltött fel, melyben komoly képpel vall szerelmet Emma Stones-nak, a Könnyű nőcske sztárjának.

Jim Carrey szereti borzolni a kedélyeket. Tegnap például feltöltött a honlapjára egy közel 2 perces videót, melyben a Könnyű nőcske című film sztárjának, Emma Stones-nak vall szerelmet.

Teljesen komoly arccal arról beszél, ha fiatalabb volna, megkérné szíve hölgye kezét, majd továbbmegy, és a közös, pufók gyerekeikről, és a közös kempingezésről ábrándozik, és persze szóba hozza a szexet is Emmával. Utóbbira szavakat sem talál. Végül azonban levonja a következtetést: ő bizony már 49 éves, és szakálla őszül, vizelési nehézségekkel is küzd, tehát nem sok esélye van megszerezni a lányt.

U.S. actor Jim Carrey poses as he arrives for the Spanish premiere of "Yes Man" in downtown Madrid in this December 11, 2008 file photo. In his new film, which opens on Friday, Carrey is back to the kind of broad comedy he turned into a brand in films such as "Liar Liar" and "Bruce Almighty", December 17, 2008. REUTERS/Susana Vera/Files (SPAIN)

A videó és a hír bejárta a világsajtót, a színész honlapján is rengeteg komment olvasható. 

Jim Carrey twitter oldalán annyit még reagált a történtekre, hogy a videó csak vicc volt, ugyanakkor "az a legviccesebb benne, hogy minden igaz, amit mondtam". 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.