Dzsesszlemezzel készül a popdíva

Lady Gaga és Tony Bennett úgy döntött, annyira jól sikerült a The Lady is a Tramp című közös számuk, hogy érdemes lenne folytatni a közös munkát és csinálni egy dzsesszlemezt.

"Sokan nem tudják, de ő fenomenális dzsesszénekes" – mondta Tony Bennett a Rolling Stone magazinnak

Tony Bennett szerint ő a zene Picassója
Lady Gaga performs at the MTV Europe Music Awards show in Belfast November 6, 2011. REUTERS/Cathal McNaughton (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE SOCIETY)

A páros nem először dolgozik együtt, tavaly New Yorkban stúdióba vonultak és felvették a The Lady is a Tramp című dalt, ami Bennett Duets II nagylemezén kapott helyet.

"Felhívott engem Új-Zélandból és azt mondta: 'Szeretnék veled egy közös dzsesszalbumot'. Azt mondtam, megcsináljuk" – mondta a sanzonénekes, de azt nem árulta el, hogy milyen szerzemények szerepelnek majd az albumon.

Bennett csodálatos barátnak tartja Gagát, mint mondta, tiszteli a kreativitását, hogy mindennap képes változni, hogy annyi ötlete van, és meg is valósítja azokat. "Sosem áll meg. Én a zene Picassójának nevezem. Az energiája fenomenális" – jellemezte az énekesnőt. 

Arra a kérdésre, hogy mégis mikor kerülhet sor a közös album munkálatainak megkezdésére, azt felelte: amilyen hamar csak lehetséges.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.