Játék a színekkel

Lengyel Zsuzsi legújabb táska-kollekcióját a játék ihlette, olyan kiegészítőket szeretett volna tervezni, amelyet a nők minden ruhájukhoz bátran felvehetnek.

Praktikum és variálhatóság - ez a két kulcsfontosságú szempont Lengyel Zsuzsi számára, amikor táskákat tervez. Mint mondja, több vásárlója is szóvá tette, hogy olyan kiegészítőkre vágynak, melyeket bármelyik ruhájukhoz fel vehetnek. 

Új táskakollekcióval rukkolt elő Lengyel Zsuzsi táskadizájner

A megoldást a Bag Game kollekció jelenti. A dizájner a tervezés során rájött, ha bevonja a vásárlókat a kombinatív játékba, sokkal inkább magukra alkotják a táskájukat, mint ahogy ő arra valaha is képes lenne. 

A két méretben kapható alaptáskák önmagukban is mutatósak, de a négyzetes és tégla formájú rátétekkel azonnal izgalmas és egyedi darabot varázsolhatunk belőlük. A rátétek variálhatósága végtelen, hiszen azoknak mindkét oldala különböző színekben pompázik, így ha megfordítjuk, máris egy másik hangulatú táskát kapunk.

Lehetőség van egyedi igények, saját rátétek tervezésére is, így kedvenc cipőhöz, ruhához tökéletesen passzoló kiegészítőt lehet varázsolni belőlük, és mindenki saját stílusának megfelelően tervezheti meg a saját táskáját.

"A közös alkotás egyben egy közös játék is" - mondja Lengyel Zsuzsi, akinek legújabb alkotásaival az Árkád 1. emeletén található Link designtérben és Lengyel Zsuzsi webshopjában lehet játszani.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.