Január vége óta egész Győr Rebekát keresi

Továbbra sem adott életjelet magáról a 24 éves győri lány, aki január 25-én tűnt el, és a rendőrség mellett a civilek is nagy erőkkel keresik.

Bödecs Rebeka
Bödecs Rebeka
Police.hu

Bödecs Rebeka aggasztó körülmények közt tűnt el. Az öntörvényű győri lány minden korábbi beszélgetést törölt a számítógépéről, majd egy táskával elment otthonról. Se telefont, se ruhát nem vitt magával, szüleinek pedig azt mondta, hogy egy volt iskolatársával van találkozója. Az illető azonban nem találkozott aznap Rebekával – írja a Blikk.

A lányt töretlenül keresi a családja, a győri civil lakosság és a rendőrség is. A hatóság és a Győri Speciális Mentők keresőkutyával és mobil eszközökkel vizsgálták át lehetséges tartózkodási helyeit.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt látta, hollétéről vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát (h-cs; 8-16; p: 8-13), illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.