James Bondnak is gondjai voltak a nőkkel

Roger Moore-t két korábbi felesége is bántalmazta. Első neje, Door van Steyn egy teáskannát vágott hozzá, amikor ő a kertben napozott, második neje, az énekesnő Dorothy Squires gitárral vágta fejbe egy veszekedés közben.

Nem volt mindig szerencséje a nőkkel a James Bondot alakító Roger Moore-nak. Mint Piers Morgannek a Life Stories című műsorban kifejtette, első két felesége bántalmazta.

Első neje, Door van Steyn egy teáskannát vágott hozzá, amikor a kertben napozott. Moore azonnal közölte, itt a vége, elhagyja nejét, mire ő a fürdőszobába viharzott. "Mi a fene? Bejelentem, hogy elhagyom, erre ő vesz egy forró fürdőt?" – idézi a sztárt a Daily Mail. "Utánamentem, és amint kinyitottam a fürdőszoba ajtaját, láttam, hogy az összes ruhám a kádban ázik, mire rám nézett, és azt mondta: Most hagyj el."

Második felesége, az énekesnő Dorothy Squires is igen temperamentumos hölgy volt. Ő egy vita hevében egy gitárral vágta fejbe Moore-t. Házasságuk 1961-ben ért véget, egy forgatáson Moore beleszeretett az olasz színésznőbe, Luisa Mattioliba, akivel 1969-ben keltek egybe.

A 84 éves színész összesen négyszer nősült meg, a harmadik nejéről nem esett szó a műsorban, azonban mint mondja, negyedik feleségével, Kristina Tholstruppal boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolata.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.