James Bond ejtőernyős ugrással nyitja meg az olimpiát

Az angolok aztán tényleg nem viccelnek: a világ legjobb titkosügynökére újabb küldetés vár, a királynő kérésére ugyanis maga a 007-es nyitja meg a londoni olimpiát.

Az idei évben három fontos esemény is történik Angliában. A szigetország rendezi az olimpiát, valamint két fontos jubileum is lesz, a királynő trónra lépésének 60., James Bond, feltűnésének pedig 50. évfordulóját ünneplik. Ezért talán nem is olyan meglepő, hogy a jóképű titkosügynök rendkívüli feladatot kapott ezalkalomból.

Daniel Craig

Bond a királynő hívására a Buckingham Palotába érkezik, ahol Őfelsége megbízza az olimpiai játékok megnyitásával. A 007-es ezután igazán látványosan hajtja végre a feladatot, helikopterre pattan, majd ejtőernyőből kiugrik az Olimpiai Stadion felett.

A nem mindennapi akciót Az érkezés című rövidfilm örökítette meg, a forgatás során a stábtagok és a James Bondot alakító Daniel Craig a palota titkos részeibe is beléphettek, azokba a szobákba is, amelyekben eddig a királyi család tagjain kívül más még nem tartózkodhatott. A BBC közreműködésével leforgatott filmet július 27-én, az olimpia megnyitó ünnepségén mutatják majd be.

A történet kidolgozása és leforgatása hónapokat vett igénybe. A stáb és a Buckingham Palota személyzetét szigorú titoktartásra kötelezték, minden mobiltelefont kitiltottak a forgatásokról.

A hírről a The Sun magazin számolt be április 1-jén, így először sokan csak viccnek tartották Bond legújabb küldetését.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.